PSK

Bonus:
100% na prvu uplatu

SAMO ZA NOVE IGRAČE

Želim bonus

BONUS ZA NOVE IGRAČE

Želiš preuzeti svoj bonus od 100%? Registriraj se u PSK, odaberi svoj željeni bonus te izvrši uplatu u jednakom iznosu.

Prati tisuće prijenosa

Gledaj i uživaj prateći svoje omiljene momčadi u prijenosima uživo. Nogometne i hokejaške lige, teniski i košarkaški turniri, utrke i još mnogo ostalih sportova dostupno je online na www.psk.hr

Preuzmi aplikaciju PSK

Preuzmi aplikaciju PSK na svom mobilnom uređaju i budi prvi koji će znati sve najnovije statističke podatke, tečajeve i rezultate. Instaliraj aplikaciju i kladi se kad hoćeš i odakle hoćeš.

Odredbe i uvjeti

Uvjeti za dodjeljivanje odabranog bonusa

Bonus se daje igračima koji su prilikom registracijskog postupka odabrali jedan od ponuđenih bonusa, prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa i opće uvjete bonusa, uspješno dovršili registracijski postupak i otvorili račun na www.psk.hr, te u roku od 5 dana izvršili uplatu na račun u iznosu jednakom odabranom bonusu, sve u periodu od 30.03.2020. pa do opoziva priređivača odnosno pod uvjetima da su u navedenom periodu kumulativno zadovoljili niže navedene uvjete ove promocije.

Bonus će biti dodijeljen samo igračima koji su:
-Odabrali jedan od ponuđenih bonusa na prvu uplatu prilikom registracijskog postupka;
-Prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa i opće uvjete bonusa;
-Dovršili registracijski postupak i otvorili račun na www.psk.hr;
-U roku od 5 dana od završetka registracije izvršili valjanu uplatu u iznosu jednakom odabranom bonusu;

Pojedini igrač može ostvariti ovaj bonus samo jednom, ali samo nakon što je ispunio zahtjeve za uplatu odgovarajućeg iznosa.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa.


Opći uvjeti bonusa

Bonus se može dodijeliti pojedinom igraču samo jednom. Igrač mora ući u svoj profil sa svojeg kućnog računala, tableta ili mobitela kako bi mogao vidjeti bonus na svojem saldu. Dodijeljeni bonus potrebno je upotrijebiti u jednoj ili više oklada iz ponude za klađenje Organizatora promocije.

Bonus ne može biti isplaćen prije nego što se ispune zahtjevi za klađenje. Ako igrač ne upotrijebi dodijeljeni bonus u roku od 30 dana, bonus će automatski biti deaktiviran. Ako je igračev profil zatvoren, suspendiran ili je razdoblje samo-isključivanja prošlo, tome se igraču više ne može dodijeliti bonus.

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata. Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se sva važeća Pravila Organizatora.

Načini uplate