PSK BONUSI U LISTOPADU

BONUS 2X200 KN

ZA NOVE IGRAČE

ODIGRAJ TIKET ZA KATAR

Uplati listić u poslovnici, kafiću ili putem online računa

Preuzmi aplikaciju PSK

Preuzmi aplikaciju PSK na svom mobilnom uređaju i budi prvi koji će znati sve najnovije statističke podatke, tečajeve i rezultate. Instaliraj aplikaciju i kladi se kad hoćeš i odakle hoćeš.

UĐI U PSK ‘KLUB IGRE’

Igraj svoju igru uz jedinstveni program vjernosti, kojim nagrađujemo sve aktivne igrače. Samo igraj i usput skupljaj bodove vjernosti koje možeš mijenjati za niz pogodnosti i još više igre.

Prati tisuće prijenosa

Gledaj i uživaj prateći svoje omiljene momčadi u prijenosima uživo. Nogometne i hokejaške lige, teniski i košarkaški turniri, utrke i još mnogo ostalih sportova dostupno je online na www.psk.hr

Odredbe i uvjeti

Odredbe bonusa i uvjeti za dodjeljivanje

Bonus 'Dupla dobrodošlica' sastoji se od dvije vrste bonusa, svaki do maksimalne vrijednosti od 200 kuna:

1. Bonus 100% na prvu uplatu do maksimalne vrijednosti 200 kuna. Ponuda za bonus se automatski dodjeljuje svakom igraču koji zadovolji uvjete za dodjeljivanje bonusa. Ponudu nije potrebno prihvatiti kako bi se aktivirala.

2. Risk-free bet bonus (RFB, Bonus za klađenje bez rizika). Ponudu za bonus se aktivira izvršenjem prve uplate te ju je potrebno prihvatiti.

1. BONUS 100% NA PRVU UPLATU, DO MAKSIMALNE VRIJEDNOSTI 200 KUNA

Uvjeti za dodjeljivanje bonusa

Pravo na dodjeljivanje bonusa imaju novi igrači koji ostvaruju sljedeće dodatne uvjete:

- prilikom registracijskog postupka prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa (SPORT BONUS: 2x200 KN’) i opće uvjete bonusa te uspješno dovršili registracijski postupak i otvorili račun na www.psk.hr ;

- ponuda za bonus na prvu uplatu do maksimalno 200kn biti će automatski dostupna nakon registracije.

Uvjeti odigravanja bonusa

Nakon ostvarivanja prava na dodjeljivanje bonusa, igrači moraju:

- u roku od 5 dana nakon registracije izvršiti prvu uplatu na online račun. Minimalna uplata mora iznositi 10 kuna.

- u roku od 15 dana započeti odigravati 1x iznosa kojeg su uplatili, a temeljem kojeg iznosa su ostvarili bonus. Cjelokupan iznos uplate moraju odigrati u roku od 15 dana od dana početka odigravanja.

Na primjer, ukoliko igrač izvrši prvu uplatu na online račun u iznosu od 100 kuna, unutar 15 dana od uplate mora odigrati prvi sportski listić. Unutar 15 dana od prvog odigravanja mora završiti odigravanje. Ukupna vrijednost uplate svih listića za odigravanje mora iznositi minimalno 100 kuna.

- za ostvarenje uvjeta računaju se one oklade (listići) koje imaju barem 2 sportska događaja i minimalni ukupni koeficijent 2.5 po svakom listiću.

2. RISK-FREE BET BONUS (BONUS ZA KLAĐENJE BEZ RIZIKA) – 'RISK-FREE BET (max 200kn)'

Uvjeti za dodjeljivanje bonusa

Pravo na dodjeljivanje bonusa imaju novi igrači koji ostvaruju sljedeće dodatne uvjete:

- prilikom registracijskog postupka prihvatili uvjete za dodjeljivanje odabranog bonusa (SPORT BONUS: 2x200 KN’) i opće uvjete bonusa te uspješno dovršili registracijski postupak i otvorili račun na www.psk.hr ;

- nakon registracije, izvršili prvu uplatu na online račun, minimalnog iznosa od 10 kuna. Ponuda za 'RISK-FREE BET (max 200kn)' bonus će se aktivirati prvom uplatom koja se odnosi i na '100% bonus na prvu uplatu'. Za aktiviranje ponude za RFB bonus, nije potrebno izvršiti dodatnu uplatu.

- nakon što im je ponuda za 'RISK-FREE BET (max 200kn)' bonus ponuđena, istu prihvatili unutar 24 sata.

Uvjeti odigravanja bonusa

Nakon ostvarivanja prava na dodjeljivanje bonusa, igrači moraju:

- uplatili jedan listić za sportsko klađenje unutar 15 dan od prihvaćanja 'RISK-FREE BET (max 200kn)' bonusa;

- status listića mora biti gubitan, a njegov status razriješen najkasnije unutar 15 dana;

- 'RISK-FREE BET (max 200kn)' se ne može ostvariti kroz listiće koji zadovoljavaju uvjet za ostvarivanje 'BONUS 100% NA PRVU UPLATU' tj. da bi igrač ostvario oba bonusa, mora ih ostvarivati na različitim listićima.

Na primjer, ukoliko igrač uplati listić koji ne zadovoljava uvjete za ostvarivanje 'BONUS 100% NA PRVU UPLATU' (nema min 3 sportska događaja i minimalni ukupni tečaj 3.0), listić će biti iskorišten za odigravanje RFB bonusa. U slučaju gubitnog listića, RFB bonus će biti jednak iznosu uloga ovog listića.

Ukoliko igrač uplati listić koji zadovoljava uvjete odigravanja bonusa '100% NA PRVU UPLATU', listić neće moći biti iskorišten za odigravanje RFB bonusa.

Vrijednosti bonusa

Izvršenjem uvjeta za dodjeljivanje bonusa '100% NA PRVU UPLATU', igraču se dodjeljuje 100% vrijednosti prve uplate.

Tada maksimalni iznos bonusa iznosi 200 kuna.

Ukoliko pak igrač izvrši uvjete za 'RISK-FREE BET (max 200kn)' bonus, tada se igraču dodjeljuju Bodovi vjernosti u vrijednosti 100% uloga listića koji zadovoljava uvjete bonusa.

Tada maksimalni iznos bonusa iznosi 10.000 bodova vjernosti.

Vrijednost 50 Bodova vjernosti iznosi 1 kunu.

Svaki igrač jednom može ostvariti pravo na oba bonusa, dakle maksimalno može ostvariti 200 kuna temeljem uplate i protuvrijednost od 200 kuna u Bodovima vjernosti.

Svi dobitci ostvareni temeljem uloga dodjeljenog bonusa mogu biti isplaćeni s korisničkog računa nakon ispunjenog zadanog uvjeta odigravanja. Ukoliko igrač rezervira, pokuša isplatiti ili isplati sredstava sa svog računa za vrijeme faze odigravanja uvjeta bilo kojeg bonusa prije nego što udovolji uvjetima tog bonusa, sam iznos bonusa, kao i bilo kakvi dobitci ostvareni temeljem uloga od tog bonusa biti će poništeni!

Opće odredbe

Bonus se dodjeljuje igračima koji su uspješno dovršili registracijski postupak na www.psk.hr, dali privolu za GDPR te nemaju aktivirano samoisključenje.

Samo igrači kojima je ponuđen bonus unutar njihovog korisničkog računa mogu prihvatiti uvjete za ostvarivanje prava na bonus. Ako igrač ne zaprimi ponudu bonusa unutar svog online korisničkog računa, neće ostvariti uvjete za dobivanje bonusa.

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Sve igrače koji koriste više računa tijekom trajanja promocije ili krše pravila promocije ili druga pravila koja uređuju igre na sreću, Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr , odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata.

Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se Opće odredbe i uvjeti Organizatora.

Načini uplate