PSK

NOGOMET SE VRATIO:
OSVOJI 20% VEĆI DOBITAK!

10.08.-31.08.

REGISTRIRAJ SE

BONUS ZA NOVE IGRAČE

Želiš preuzeti svoj bonus od 100%? Registriraj se u PSK, odaberi svoj željeni bonus te izvrši uplatu u jednakom iznosu.

Prati tisuće prijenosa

Gledaj i uživaj prateći svoje omiljene momčadi u prijenosima uživo. Nogometne i hokejaške lige, teniski i košarkaški turniri, utrke i još mnogo ostalih sportova dostupno je online na www.psk.hr

Preuzmi aplikaciju PSK

Preuzmi aplikaciju PSK na svom mobilnom uređaju i budi prvi koji će znati sve najnovije statističke podatke, tečajeve i rezultate. Instaliraj aplikaciju i kladi se kad hoćeš i odakle hoćeš.

Odredbe i uvjeti

SPORT ODDS BOOSTER

Uvjeti za dodjeljivanje ‘SPORT ODDS BOOSTER’ BONUSA

Bonus se dodjeljuje igračima koji su uspješno dovršili registracijski postupak na www.psk.hr.

Za dobivanje bonusa 'Sport odds booster' moraju biti ispunjeni i dodatni uvjeti: igrač je dao privolu za GDPR te igrač nema aktivirano samoisključenje.

Pravo na dodjeljivanje bonusa imaju igrači koji ostvaruju sljedeće uvjete:

- Kreirali su listić za sportsko klađenje sa minimalno 4 događaja;

- Uplatili online listić u periodu između 10.08. (od 12:00h) i 31.08.2021. (do 23:59h)

- Minimalni ukupni tečaj listića iznosi 3.0, a minimalni tečaj svakog od događaja na listiću iznosi 1.3

- Bonus se dodjeljuje na maksimalnu dnevnu uplatu po igraču u vrijednosti do 100,00 kuna.

- Ukoliko je listić dobitan, dodjeljuje se bonus od 20% dobitka listića na račun za klađenje

Vrijednost bonusa

- Vrijednost ‘Sport odds booster’ ovisi o broju događaja koji se nalaze na listiću:

BROJ DOGAĐAJA NA LISTIĆU BONUS
Min 420%

Bonus se pojavljuje na listiću u obliku dodatnog bonus tečaja.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa prije ispunjavanja uvjeta.

Opći uvjeti bonusa

Bonus se ne može kombinirati sa ponudama: Bonus Tip, Favorit PLUS, Expert, Risk free bet i ostalim bonusima koji povećavaju kvotu.

Bonus se može dodijeliti pojedinom igraču samo jednom.

Igrač mora ući u svoj profil sa svojeg kućnog računala, tableta ili mobitela kako bi mogao vidjeti bonus na svojem saldu. Dodijeljeni bonus potrebno je upotrijebiti u jednoj ili više oklada iz ponude za klađenje Organizatora promocije.

Bonus ne može biti isplaćen prije nego što se ispune zahtjevi za klađenje. Ako igrač ne upotrijebi dodijeljeni bonus u zadanim rokovima, bonus će automatski biti deaktiviran. Ako je igračev profil zatvoren, suspendiran ili je razdoblje samo-isključivanja prošlo, tome se igraču više ne može dodijeliti bonus.

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata. Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se sva važeća Pravila Organizatora.

Načini uplate